kulträning

ååhååå va jag är förkyld. varförvarför nu när allt annat är på topp.. alltid är de något, eller hur?
men jag önskar mig sol i morgon med, de hade varit underbart!!!! =) imån ska jag och mina sofior in till stan, handla in lite sommar prylar och studentpressenter är de tänkt!!!! ska bli trevligt, förhoppningsvis om vi har tur och min önskning om väder uppfylls så schteker vi på någon uteservering en stund med.

träningen idag var kul.. de va avslutning för dom ska sluta och de va sista eftersäsongsträningen, dock har jag inte tränat så mycket nu på eftersäsongen pågrund av hur jag mått.. men nu e jag som sagt på topp igen så nu ska jag träna som en elitåkare som helen sa.. men som sagt mycket roligt träning idag och possetivt snack efter vilket gjorde att jag vill träna mer nunu, för jag är taggad.. trotts den inte så stora "skalan" idag ;) (sofia)

nu ska jag sätta på en film.. my bestfriend's girl . gryyyyyym ska ligga och vila upp mig för en tuff dag på stan i mån.
big love h

sommardag

de är typ för varmt ute, blir helt slut av att ligga i solen och presse.. men man ska inte klaga när de är fint väder..
jag har blivit vrålförkyld och känns som min hals håller på att dö, jobbigt!!! hur blir man förkyld på sommaren ? :S haha skumt.
ska snart in i ishallen med, de kommer min hals gilla jätte mkt.. men de ska bli kul ändå!! är jätte jätte hungriig och pappa kommer snart med mat till mig.
tråkig bakrund och så här på min blogg, jag vet.. de är för att jag skulle försöka mig på att göra en ny design som jag sagt att jag skulle.. men de gick istället åt helvete så sluta med att jag bara tog ett vanligt tema. får vara så ett tag!!! (a)

btw så va de visst någon som trodde att för inlägget handlade om alexander hovbrandt, fick två ganska konstiga kommentarer men valde att inte puplicera dom efter som att de verkligen inte handlade om honom!!!!! så va de uppklarat!

fick också en lite rolig fråga i inlägget där jag la upp en bild på mig i bikini där jag visade mitt hår som jag tyckte va fint..
frågan var om jag hade gjort silicon bröst och svaret på denna frågan är nej.. har också fått höra att de är folk som går runt och säger de.. folk som inte ens känner mig (?) och detta är alltså inte sant.. haha =)

pussssssss

ge mig

när du vill ha något så jävla mycket, de är de ända du vill ha och de ända du kan tänka på..
när du vet att de är så nära dig hela tiden, men så långt ifrån att bli ditt..
när du vet att du fått ha de hos dig, för dig själv en stund, men vet också att de inte kommer bli så igen..
när du inte vet hur du ska bete dig, för du vill inte att de ska bli fel men vill ändå visa ditt intresse..
när du håller på att bli galen för att du vill ha något så sjukt mycket som du vet att du aldrig kommer få, vad fan gör man då????

för höga förväntningar


igår blev inte så bra som jag hade tänkt mig.. men de va trevligt ett tag iaf.. vi var hemm hos mig till en början.. jag elin och sofia drack lite och gjorde oss i ordning.. sedan gick vi vidare till en av åsas pizzerior och uteservering.. satte oss där tog en pizza och fortsatte vårat drickande.. efter ett tag där gick vi hem till mig igen och fick sälskap av lie killar.. och sen efter de åkte vi iväg och de hände inte så mkt!!!! ganska lugn och inte så lyckad kväll.. men jag säger bara på tisdaag!!!!!!!!! dåjävlar!! :D då blir de party..
idag är de träning och de ska bli kul att träna idag fast de är sista träningen sen börjar jag spinga och sånt för de kommer inte hålla inte träna. nejnej!!!! nu skaut och sola en stund!!! Peace!

en bra dag


en bild på mitt hår när jag precis duschat och inte plattat de.. gillar de men passar inte i de.. :/
nu ska jag ut och schteka vidare.. och jaaa.. jag är lika glad idag!!! :D nej fresten, glaadare.. fö idag blir en bra dag!! :)
PUSS

a moment like this


fuck you, kan du lämna mina tankar!!!!!!!!!!

happyme


Idag är en bra dag.. lalala :D mår fan braaaa, bättre en på evigheter! :D längtar tills imån för då ska jag ta mig fan festa!!!!
och de va evigheter sedan jag gjorde de med. har vart på fest men inte själv kunnat FESTA!!!!!!!!! tooomorrrrrrroo <3
hungry eyes lyssnar ag på i en grym techno version och dansar, för att jag känner för att dansa för att jag är en happy hanna.. och de har ni väntat på :D ELLER HUR???? pusssssssssssssssss

btw.. Sofia du är bäst (L) tack för idag!!!!!!!

skönt

skönt skönt skönt skönt lite ångest men mest skönt!!!!!!!!!!!!!!!1 :D

missu

när man äntligen fått en person man verkligen fest sig vid ur sina tankar så hör personen av sig och allt bli kaos.. igen!!!!!!!
miss u :$

tråkighanna

jag vet att jag är tråkig.. de är inte bara här på bloggen, i verkligheten med.. jag är JÄTTETRÅKIG!!!! faktiskt..
den gamla hanna är inte kvar.. jag har letat och försökt plocka fram henne.. men hon orkar inte.. nepp..
jag har vart tråkig ett bra tag nu.. men säger ändå tack till alla underbara vänner som ändå orkat träffa mig och ta hand om mig, stöttat mig och varit glada mot mig fast jag bara vart gnällig och tråkig tillbaka!!! <3 de betyder mycket.. faktiskt.
men jag ska gottgöra er snart.. alla vänner och alla bloggläsare.. snart ska ni få igen för all tråkighet och all dålig uppdatering här!!!!!!! den som längtar mest är nog jag!
love h

sofiag.sofias.louise(?)victor.lisa.paula.viktor.calle.daniel
elin&felicia.har vart så dåligt med oss, inte haft ngn kontakt sedan nian men ni är verkligen otroligt roliga & goa båda två, kul att börja umgås med er!!!
aja tack för att ni bryr erlite extra!

ska gööra min blogg lite sommrigare och finare när jag hr min data tbx. <33 puss

bal


ingen uppdatering på ett tag för att jag inte riktigt orkat de.
sminkade sofia och felicia till deras bal idag.. dom blev jätte fina. kort på de kommer. =)

ledighet

torsdags gick upp tidigt och familjen åkte in till göteborg och käkade frukost på ett cafe. då vi plötsligt fick för oss sjukaste idén, vi åkte och köpte trisslotter förtusen kronor och sa att vinner vi 100 000 så skulle alla i familjen shoppaa fö 25 var.. så vi åkte till nästa cafe och tog oss något att dicka och satte oss och skrapade lotter.. dock van vi bara 350 så viköte nya lotter för de då vann vi bara 50 och de slutade med att vi spelat bort tusen spän i onödan.. haha men de va kul ett tag.

efter de va bara hem och byta om och iväg på släktkalas.. de va trevlig faktiskt.. haha
på kvällen va de chill hemma hos victor med massa folk...
igår va en mycket slapp dag och de blir de kanske idag med för jag är helt död. såå gött att vara ledig iof =)

vårsalong

sitter i skolan nu och vi har "vårsalong" idag, vilket innebär att design eleverna ska ha en modevisning och visa upp sina kläder dom gjort och frisörerna fixar håret och vi stylister sminkar. de börjar blir ganska långtråkigt nu. mycket vänta och så.. här får ni iaf en bild..

de är malin från design 3 på bilden och jennifer som har stylat henne. :)

sommar


sommarkänslor. <3

ångest

ångest ja..
jag orkar inte välja något att ta på mig, jag orkar inte fixa mitt hår eller sminka mig.. vill bara ligga kvar i min säng, i mitt mörka rum.. själv en stund!!!

när en sak man tror aldrig ska hända plötsligt händer är de svårt att förstå att de är verklighet.
jag brukar skjuta upp mina problem, även om jag vet att man verkligen inte ska de för att man aldrig tjänar något på de. man vinner lite tid, men problemet kommer alltid i kapp.
jag försöker skjuta upp detta, låssas som att de inte finns där. men de är svårt att undvika de, när jag hela tiden känner de innom mig på ett konstigt sätt.
jag vill bli av med de på ett sätt.. de tynger hela mig och min vardag. de påverkar hur jag är och allt jag gör. orkar ingenting! men på ett sätt så är de något inom mig som säger nej.. som skriker nej.. jag gör nog egentligen inte detta för min skull.. utan för din, för att detta är de DU vill.. och för att detta är de som är lättast för alla. lättast för mig med.. men jag är faktiskt rädd och vill bara att detta ska vara över. jag önskar att detta aldrig hänt mig nu, för jag vill inte bli av med de som en gång kanske skulle kunna vara den största och viktigaste delen av mitt liv. jag vet att du finns där och jag vet att ma inte kan sakna någon som aldrig funnits, men lite av mig kommer alltid att ångra detta!!!!!!!!!

dålig uppdatering av mig

hejåhå.. de har inte vart en så händelserik helg så har inte skrivit så mycket för att jag inte velt tråka ut er.. =)
har iaf vart på träning nu ikväll och de är väl de vättigaste jag har gjort på hela denna helgen.. men de är skönt.
i mån ska jag till sjukhuset och sedan ska jag till bilskolan och boka upp nya tider.. fan jag ångrar mig att jag sket i de innan, då kanske jag hade jaft körkortet nu.. ååh.. men ska ta tag i detta nu.. sen ska jag till två ställen och söka jobb där jag fått höra att dom söker folk! =) får se hur de går, hoppas jag får någoot. =)
nu ska jag iaf ta mig en dusch och sedan kolla ballar av stål. vi hörs. PUSS

sagoland

dålig uppdatering jag vet..

bra låt iaf.

flytt

nu är allting påskrvet och klart... nästa vecka börjar vi bygga vårat nya hus. =) så till jul ungefär flyttar vi in!!!! =) GÖTT

överskattade mig själv

jag överskattade visst mig själv igår när jag skulle baka bullar.. =) haha dom blev inte alls goda enligt mig, men sofia, felicia, elin och mangan gillade dom iaf.. hoppas mamma med gjoder de, hon är ju experten själv på att baka bullar.. men dock vet jag inte vad hon tyckte för somna innan hon var hemma igår.. somna vid 10.. de va gött...

idag har jag vart i stan och fikat med alex de va trevligt efter som att de var längesen vi sågs.. efter de blev jag fast på kungsmässan och tog en glass med sofia och felicia efter dekom daniel och hämtade oss och körde oss hem.. =)
ikväll är de träning, inte taggd nu, men får tagga till så jag blir de. =) Imån ska jag upp till stan iaf igen med felicia och kanske sofia för vi ska kolla smink till deras student bal för jag ska sminka båda två tills då. =) jaja over n' out

bullar

nu är jag i farten igen!!!!!!!!!!!!!!!!! jag bakar bullar..herregud, jag visste in själv att jag ens kunde baka.. spännande.

de är över nu

har vart duktig, bakat och sedan lagat massa god mat..
nu ligger jag här och lyssnar på sebastians (omega) nya låt. man kan säga mycket om honom, men nog gör han ändå bra låtar!!!

så var de du eller jag som fick de fina vi hade att försvinna på en dag, de är min ända tanke.
vi var tillsammans igår, å vi är främligar idag.. de är synd att vårat förhållande finns i en grav.
jag såg dig på avstånd, som vanligt var du glad
jag visste inte vad jag skulle ta mig till men de ända jag vet är att du gör precis som du vill

allt som vi hade förstördes fort, jag ber dig del en tanke om allt vi gjort..
de är över nu, säg mig nu.. ska jag släppa dig?



gott gott


såhär gott har jag de nu när jag ligger och kollar på extrem home make over. =)
mina scones blev jätte goda. var tvungen att provsmaka innan jag la upp bilden..
på bilden är de iaf mina scones, ett vanlijhjärta och melon. =) gud så gott.. nu ska jag kolla på tv och sedan göra mig i ordning.. ciao.

bak

blev en heldag framför tvn igår, sen kom de folk hem till oss på kvällen och vi åt massa god mat.. victor kom också. de va mysigt

idag vaknade jag vid 5, trotts att jag inte somnade så tidigt igår som jag gjort nu de senaste.. somnade om iaf och blev väckt vid 8 tiden av min skrikiga syster.. la mig och läste lite bloggar och läste angelicas där hon skrev att hon bakat scones igår, jag blev fruktansvärt sugen på de så nu har jag tillbringat morgonen i köket och bakat!!! dom är inne i ugnen nu och jag hoppas att dom blir bra. =) kpte även med mig lite melon hem som jag tänkte gotta mig med, medans jag faktiskt ska plugga!!! jaja resultatet av mina scones får ni sedan. =) puss

today

godmorgon tänkte jag säga.. men de va lite försent för de med tanke på att klockan snart är 1..
vaknade faktiskt vid 9 och sen dess har jag bara käkat frukost framfr tvn och sedan glass och så har jag pratat med sjukhuset också.. skulle dit idag egentligen men dom hade gett mig tid tlll fel saker så nu blir de ändring.. dom ska ringa senae om en ny tid..
nu ska jag ner och värma mat från gårdagns middag som var hur god som helst.. vet inte ritkigt vad jag ska göra. funderar på att sätta på en film och gotta mig med maten.. =) jaja får se, later, h <3

måste dessutom be om ursäkt för att de har vart lite dåligt med bilduppdateringen här.. ska försöka bli bättre på den fronten. bye

glass time

tooooday.. vaknade hyffsat tidigt men familjen lämnade mig idag igen.. dom skulle iväg och kolla på inrednings grejer och hus.. så victr fick komma till mig och vi gjorde värsta goda frukosten, typ americansk frukost med massa stekt baccon och ägg och frallor varm och varm oboy och massar av gott.. =) sen chillade vi kollade mssa på tv och köpte glass..

nu har jag vart och tränat och vi fick höra programmusiken och den var GRYM!!! så nu är man jäkligt taggad.. vill börja med progamen nununu!!
när vi skulle hem skulle jacob komma och hämta mig och emelie, han var skit seg och skulle åka och handla.. jag fick springa och handla fruksot med dom sedan köra vi racerfart hem till min nygrillade mat.. de var otroligt gott. nu ligger jag helt utslagen och kollar på tv med datan i knät.
jag har ätit så jag håller på att spricka, är sjukt trött, har ont i mitt ben och mår illa... neeeee...
ni hör ju, de är dags för glass!!!!!!!! Peace

lördag

dagen igår försvann och helt plötsligt var sofia hos mig.. vi gick till pizzerian och satte oss i de rätt goa vädret och käkade, vi fick sällskap av victor, calle, daniel, elin och felicia. =) de var trevligt!!!
efter de åkte vi hem till daniel och chillade lite... men jag stannade inte länge för jag mådde sådär och ble en aning irriterad på typ.... allt & alla... gick hem la mig och kollade på se upp för dårarna & american pie... efter en stund kom victor till mig..
somnade i tid även igår.. =) gott

touch and go


blir så himla glad av denna låten. haha.. refrängen är as bra. =)
igår va en rätt lugn kväll för mig... var hemma hos felicia med massa folk, de va trevligt. =) men jag och victor gick hem till mig gnska tidigt, käkade sket god mat mitt i natten, potatisgratäng och gott kött, revben, chips och massa gott. =) haha sen gick jag och la mig och victor umgicks lite med min syster och hennes kompis.. I morse va alla borta när vi vakna, men dom hade lämnat massa goda frallor till oss så de va okej. åt en skitgod frukost. =) nu ligger jag här och funderar på vad jag ska gra av dagen.. men ikväll blir de ju massa massa mys!!!! =) later, h

cola

under tiden jag inte mått så bra så tror jag att jag lyckats vänja mig av med mitt cola beroende. de vore sjukt bra om jag har gjort de.. jag typ äcklades av cola härromdagen.. och nu när mamma och dom köper hem de vill jag inte ens ha de. haha jag drack vatten ist.. ah ni som känner mig förstår ju hur sjukt detta är. nu ska jag fixa mig lite och såå.. sen träffa lite girls. PUSS

regnregnregn

de regnar för mkt för att ens kunna tänka ut vad man ska ha på sig, de regnar för mkt för att man ska platta håret för att de kommer ändå locka sig så fort man går utanför dörren, de regnar för mkt för att lyckas ta sig till bussen utan att bli pisseblöt, de regnar för mycket för att åka till stan helt enkelt!!!

stannar hemma, har duschat och efter de gjorde jag köttbullar, potatis & brun sås. jag har vart extremt sugen på de i flera dagar.. eller potatismos, men jag kan inte laga de så de fick bli potatis, men jag måste medge att jag är grymt bra på att laga mat alltså!!! =) haha
men nu ska jag ta tag i mig själv och städa mitt rum som är mer en vanligt mycket kaos. och sen får jag la se vad jag hittar på denna regniga fredag!!!!!!!!!! h

jobbigt väder

fredagr är en underbar dag får då har nämligen min helg börjat. =) jag ska snart duscha och göra mig i ordning för att åka upp till kungsbacka och träffa felicia, sofia och elin..
de ösregnar ute... vad fasen tar man påsig i sånt här väder? jag som inte ens har någon regnjacka :S hmm

outfit


vit tunika - från förra sommaren, minns inte vilken affär
svart hoodie - juicy
jeans - fornarina
stövlar - hunter (korta)
armband - sisters & raglady
skinjacka och stickad halsduk.

så ser jag ut nu när jag drar iväg. puss

no one


gråååååt....... varför finns du inte här när jag verkligen behöver dig som mest som du lova att du skulle göra.. =(
jaja, sjukhuset nu.. peace

klagaaa

åkte aldrig upp till lisa igår, mådde ine bra =/
idag har vart en slapp dag, mår inte bra idag heller.. fan döda mig.. de.. ='/
imån ska jag iaf till sjukhuset... ååh idag va de träning, va suugen men kunde inte =(
skriever imåån ist, bara klagar nu för lyssnar på depplåtar och tycker synd om mig själv... hoppas ni har de bra iaf =) kram hanna

victor sofiag sofias louise lisa, Tack ( L )


duktigt av mig

vart i skolan hela dagen och efter de gick jag och louise och käka thaima på ett ställe i kungsbacka där jag fått för mig att dom hade äcklig thaimat men de va de godaste på riktigt länge,... fan va vi käka.. nu sitter jag här och väntar på att mina föräldrar ska laga klart maten som jag önskat, pitabrd med en starkkyklng och sallad.. så sjukt gott.. efter de ska jag åka upp till kungsbacka och hem till lisa och kollapå film och mysa lite!!!!!!!!!!!!!! later, h <3

bästa vänner


köpte blommor och en present till louise och åkte hem till henne trotts att de inte vart så go stämmning mellan oss dom senase dagarna.. men hon fyller 19 år idag och de kan man inte fira utan sin bästa kompis, eller hur (?) såå åkte hem till henne och knacka på och överaskade henne lite och plötsligt var jag inne på tårkalas.. och nu sitter jag här med min bäääääästa vän och vi ska snart till kungsbacka och fira vidare lite.. =) ha en bra kväll alla... love n' peace.

måndagsledigt

godmorgon, vaknade hemma hos victor och kom på att jag måste vara dum som sov där.. jag är ju ledig idag och han skulle upp till skolan.. =/ men men, han fick skjutsa hem mig innan han skulle åka.. dock kunde jag inte somna om så nu ligger jag i soffan och kollar på tråkig skit på tv.. ska snart göra mig i ordning och så för att sedan åka upp till kungsbacka och fixa med bilskolan och sedan vidare till stan för att ta en fika med min saknade lilla skitunge alexandra =) later, h <3

ss

segsöndag.. igår va en ganska lugn kväll hos felicia =) men de va skönt!! jag och victor gick hem tidigt och käkade kladdkaka och gottade oss.. imorse gjorde mamma varmamackor och varmoboy as gott och nu sitter jag här och chillar.. mår inte så jättebra så funderar på att slänga på en film eller ngt och lägga mig och kolla på den..

lördaag

lördag idag.. vaknade riktigt tidigt, klockan 8. jag vaknar ofta tidigt nu för tiden.. örstår inte varför jag sover alltid länge i vanligafall..
åkte ch köpte frallor till mig och victor.. vi åt en lång frukost med frallor och milkshake. =) gott gott..
nu ligger jag i sängen och kollar på tv.. mår inte bra!!!!! hoppas de går över tills ikväll, later......... h

valborg

i onsdags var de mysigt fast vi fikade aldrig men vi köpte istället massa gott med från ica.. melon, vindruvor, glass, cola, baugetter, bakelser och massa skit.. satte oss på alltanen gjorde milkshake och åt allt och bara tjöta i några timmar.. senare på kvällen var de träning med boomerang..

igår var de valborg.. skolan först vilket inte va så hel nice.. efter de va de bara hem och fixa sig och sen åkte vi upp till daniel och grillade massa folk.. de var faktiskt mycket trevligt.. efter några timmars grillning och chill gick vi tillslut ner till stranden för att inte missa en tradition om att slänge en titt på brasan och säga hej till alla männsikor.. dock blev de inte så lyckat för en av killarna hamna i ett slagsmål och de blev massa problem med polisen och skit.. men efter mycket om och men drog vi oss hem till daniel igen och chilla lite till..
varför firar man valborg egentligen.. såå överskattat!!!! nu ska jag ut och sola, ska snart käka pizza med victor!!!! over and out!

RSS 2.0